Trajna epilacija Alexandrite diodnim laserom trostruke talasne duzine


Epilacija Alexandrite diodnim laserom - Medica Centar

Sta treba znati o trajnoj epilaciji diodnim laserom


Iako je diodni laser talasne duzine 808nm joŇ° uvek "zlatni standard" medju najrazlicitijim metodama trajne epilacije, ogranicenja koja su uslovljena jednom talasnom duzinom su nametnula iznalazenje boljih i efikasnijih resenja. Pored toga, Alexandrit laser sa svojom talasnom duzinom od 755nm je takodje pokazao svoje kvalitete. Iz ovih razloga, inzinjering lasera za epilaciju je dosao do relativno novog pristupa objedinjavajuci pozitivne efekte Alexandrit lasera, klasicnog diodnog lasera 808nm uz dodatak lasera talasne duzine od 1064nm. Ovim pristupom doslo se do resenja maksimalno efikasne trajne epilacije za skoro sve tipove koze i najrazlicitijih nivoa koloracije dlake.


Triplewavelenght ili diodni laser trostruke talasne duzine deluje na dlaku na vise nivoa. Svaka talasna duzina ima svoj maksimum penetracije u kozu i deluje na razlicite nivoe dermalnog dela dlake. Na ovaj nacin se postize sveobuhvatno delovanje laserske energija po spratovima dlake sto se ocitava kao efikasna epilacija bez obzira na koloraciju dlake i tip koze. Naravno, sede dlake ostaju "neuhvatljve" cak i za ovaj tip lasera.


Epilacija Alexandrite diodnim laserom - Medica Centar


Sam tretman kao i priprema za tretman Alexandrite triplewavelenght laserom se ne razlikuje od tretmana klasicnim diodnim laserom. Prednosti Alexandrite triplewavelenght lasera u odnosu klasicni diodni laser se mogu sumirati kroz same efekte i rezultate rada, a to je da je ovaj laser efikasniji od diodnog lasera 808nm za 10% i sto je najvaznije potreban je manji broj tretmana za konacne i zadovoljavajuce efekte. Sve ovo znaci da se do efekata dolazi uz manje troskove i za krace vreme, a to je svim klijentima najvaznije.


Diodni laser je najefikasniji u tretmanu dlaka koje se nalaze u anagenoj fazi rasta. Dve nedelje nakon tretmana dlake pocinju da opadaju i taj proces se nastavlja jos dve naredne nedelje. Zbog toga tretmane treba ponavljati na 4-5 nedelje.


Pogledajte stranicu o trajnoj epilaciji diodnim laserom 808nm.


Jedno najcescih pitanja pacijenata je povezano sa brojem neophodnih tretmana. Tesko je unapred dati precizan odgovor na to pitanje. Medjutim, ono sto sa sigurnoscu mozemo da kazemo je to da je Alexandrit triplewavelenght laserom potrebno mnogo manje tretmana nego diodnim laserom 808nm, a narocito ako broj tretmana uporedjujemo sa IPL metodom.


Epilacija Alexandrite diodnim laserom - Medica Centar


Trajnu epilaciju bilo kojim diodnim laserom ne bi trebalo raditi kod trudnica, osoba sa herpesom, kada postoje sumnje na maligne promene na kozi, na podrucjima sa mladezima (mladeze treba zastiti ili preskociti tokom epilacije), na podrucjima sa svezim oziljcima i kod osoba koje uzimaju fotosenzitivne lekove kao sto su antikoagulansi. Komplikacije laserske epilacije su veoma retke, gotovo iskljucene ukoliko se pravilno rukuje aparatom. Medjutim, prolazne hiper i hipopigmentacije su ipak moguce i predstavljaju prolaznu pojavu koju vecina pacijenata prihvata.


Trajna epilacija Alexandrite diodnim laserom - Medica Centar


Klikom na link mozete otvoriti cenovnik. Cene su prikazane u dinarima i odnose se na jedan tretman. Konacna cena zavisi od broja tretmana. Za sve ostale informacije mozete se obratiti telefonom: 018-249-178, 064-2951-004Kliknite na mapu da nas lakse pronadjete.


Medica Centar, Novosadska 1, Nis, Srbija

RSS

SUBSCRIBE